Снимка и видео: Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов продължи с дежурните си

...
Снимка и видео: Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов продължи с дежурните си
Коментари Харесай

Борисов: Киро Язовира източи язовира, клекна до него и се снима, а после не се показа повече там

Снимка и видео: Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов продължи с дежурните си нападки против хора от властта и депутати. 

" Христо Иванов през вчерашния ден беше най-тъжният човек, че не му сложиха министри. Тях единствено това ги интересува ", сподели Борисов. Председателят на ГЕРБ разяснява, че ПГ на ГЕРБ-СДС евентуално ще излезе от залата когато се гласоподава държавно управление, с цел да понижи кворума и " ИТН " да поеме отговорност.

" Виждате, че тези даже нямат престижи. Киро Язовира, както му викат, източи язовира, клекна до него и се снима, а след това не се появи повече там. Отиде в ББР да дава безвъзмездни заеми на свои компании. Другите желаят да приватизират, само че видяха, че тя е добра и няма по какъв начин да извади някой над 1,3 милиарда лева с цел да я вземе и източи ", съобщи той.

" Този президент към този момент не може да бъде президент. Дори няма да пратя хора при него, който желае да върви. Видяхте какво вършат през вчерашния ден против Има Такъв Народ - замерят ги с яйца няколко индивида. Откъде накъде, щом хората са ги избрали, с кое право ги псуват на майка. Трифонов му беше елементарно като нас ни атакуваха, но видя в този момент какъв брой е значима полицията и по какъв начин ги беше обкръжила, а в този момент ще имат комисия за полицейско принуждение ", разяснява той, написа eurocom.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР