Снимка и видео: Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов обяви какво са предприели,

...
Снимка и видео: Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов обяви какво са предприели,
Коментари Харесай

Борисов: Външно ще плати, за да може тленните останки на Атанас Скатов да бъдат върнати най-бързо у нас

Снимка и видео: Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов разгласи какво са подхванали, с цел да върнат тялото на Атанас Скатов по най-бързия метод в България. Както е известно, нашият планинар почина предишния петък при слизане към базовия лагер, откакто неприятните метеорологични условия не му разрешиха да нападна К2.

Поех ангажимент държавното управление да спомага за превозването на тленните остатъци на алпиниста Атанас Скатов от Пакистан. Компанията, която е застраховала Атанас Скатов преди експедицията, към момента отхвърля да изплати сумата за прибирането на тялото. Затова българското външно министерство ще извърши заплащане, с цел да може тленните остатъци на алпиниста да бъдат допустимо най-бързо върнати у нас. Българският консул в Исламабад към този момент е получил всички нужни документи от Министерство на вътрешните работи и Министерство на външните работи на Пакистан. По време на среща с мениджъра на починалия планинар Мария Илиева изказах още веднъж своите съболезнования към всички близки на Атанас Скатов, написа Бойко Борисов в персоналния си профил във фейсбук.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР