Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов изчисли колко струва на

...
Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов изчисли колко струва на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: По 19 млн. на ден ни струва шоуто в парламента

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов пресметна какъв брой коства на България всеки ден в Народното събрание и за следващ път захапа президента.  " За разлика от другите мисля, че може единствено да ми е мъчително, да ми е жално и да съм обезпокоителен от това, което следя. Парламентът беше закрит ", това съобщи министър председателят в оставка Бойко Борисов.

" Аз се надявам, че президентът Радев не се гордее с продукта, който една година основава и най-после го прати в Народното събрание. Дано е схванал какво направи. Ако не е схванал – още по-зле.

Изборите, които минаха бяха за 150 милиона.

За осем работни дни на депутатите излиза, че работата на тези хора коства 18 милиона 750 хиляди.

По 19 милиона дневно коства това шоу в Народното събрание . Хубаво е, че го закриха, че с това шоу щяхме да банкрутираме.

Но да забележим да не ни приготвят някое още по-скъпо. Но когато Европа и света си броят центовете, то ние стотици милиони харчим за шоу – нищо друго ", сподели Борисов.

" Все пак  благодаря на Народното събрание за две неща . Да одобрявам, че Изборният кодекс (ИК) какъвто за всички – подобен и за нас. Ние още веднъж ще се постараем да сме първи.

Второто желая да им благодаря за еър полисинга, с цел да може да си пазим небето.

Не знам дали някой няма да го апелира, тъй като те ни уволниха още първия месец в желанието си да ни няма, само че Конституцията споделя друго.

Две неща за месец и половина!  Чудесна работа свършиха, благодаря им . Виждам, че те не престават, а към този момент няма парламент. Защото може би си мислят някои от тях, че няма да станат отново депутати.

Все отново – глас национален, глас Божий. Видяха ги и едните и другите, и нас и тях, само че това шоу коства доста пари. По 19 милиона дневно ", сподели още министър председателят в оставка, написа Блиц.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР