Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов е на визата в

...
Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов е на визата в
Коментари Харесай

Борисов към католиците: На 4 април имате Великден, но се надявам да отидете да гласувате

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов е на визата в страната и в почивния ден. Премиерът посети храм край Раковски. Срещна се с католици и насочи обръщение към тях. 

Бойко Борисов посети храм " Свети мъченици София, Вяра, Надежда и Любов " в село Стряма.

Заедно с него е и министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов и Деница Сачева и представители на локалната власт.

По време на визитата си, министър председателят разяснява и датата за предстояшите избори. " В политиката инатът на никого не е дал положително ", сподели той, написа

Борисов изрази угриженост и,  че на 4 април е най-строгият пост на евреите, а католиците имат Великден.   " Надяваме се, че ще отидете да гласувате ", сподели Борисов.

Той разяснява и средствата за вероизповеданията в страната.   " Знаете, че и за православните свещеници, вие си получавате заплатите години наред към този момент, ходжите, Мюфтийството, католическата общественост и на всички останали ",  сподели още Борисов и регистрира, че България е прелестна страна.

Борисов запали свещ за здраве в църквата.  Той си спомни и за починалия проф. Божидар Димитров. Именно той дружно с премиера Бойко Борисов са главните донори на храма.

След това министър председателят посети и „ Индустриална зона Раковски ”.  " Това е голяма индустриална зона. 5 милиарда оборот, над 200 компании ", сподели той.

Социалният министър Деница Сачева посочи,  че с помощта на индустриалната зона в последните 20 години са били обезпечени 35 000 работни места.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР