Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовНие надлежно плащахме, на минутата, солидарно,

...
Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовНие надлежно плащахме, на минутата, солидарно,
Коментари Харесай

Борисов: Да ни върнат парите за ваксините

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

" Ние съответно плащахме, на часа, солидарно, каквото Европейска комисия ни каже, а в този момент фирмите се мотаят. Надявам се комисията да работи по-строго, в случай че би трябвало да има и съд, с цел да ни се върнат парите, които сме вложили ", сподели Борисов по въпроса със закъснелите ваксини.

Договорите се изготвяха и договарянията се водеха от Европейска комисия, ние бяхме надлежни платци, плащахме това, което комисията ни каже, съобщи той.

Когато би трябвало най-големите компании да си съблюдават договорите, се мотаят. Мислим, че договорът е свещено нещо и съответно плащахме, сподели Борисов и добави, че в този момент със забавянето процесът се слага под риск.

Премиерът разгласи и че европейските водачи са обсъждали да се направи електронен " зелен "   паспорт за тези, които са преболедували, с антитела или с документа, че са имунизирани, да не се постанова да вършат проби и да бъдат поставяни под карантина.

Готов съм и самолета да изпращаме да идват по-рано, само че спорим дали технологията ще бъде спазена както в ТИР-а. Така ще спестяваме по два дни. А с това движение два дни са 40 хиляди души, обясни Борисов.

По думите му през днешния ден у нас са пристигнали 12 хиляди дози от имунизацията на Модерна, а производителят е заречен нощес, че ще съблюдава договореностите за март.

Не е почтено, дори е недопустио, в случай че някой даде повече пари, да му дадат повече ваксини, разяснява още Борисов, съгласно който Европейска комисия би трябвало прецизно да следи това, пише .



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР