Снимка: gettyimages, архивКакто писахме, един охранител е убит и трима

...
Снимка: gettyimages, архивКакто писахме, един охранител е убит и трима
Коментари Харесай

Стрелбата в Мелбърн свързана с банда мотористи

Снимка: gettyimages, списък

Както писахме, един охранител е погубен и трима души са ранени в стрелбата, открита пред известен нощен клуб в австралийския град Мелбърн. Това предадоха Би Би Си и Агенция Франс Прес, базирайки се на полицията.

``
реклама

Двама от ранените са охранители, третият е мъж, който стоял на опашка, с цел да влезе в заведението. Изглежда, че е стреляно от кола по хората, намирали се пред дискотеката, сподели през днешния ден пред публицисти Андрю Стампър от полицията на щата Виктория, чиято столица е Мелбърн, написа novini.bg.

Не са осъществени арести, органите на реда чакат информация от очевидците на случилото се. Полицията сподели, че няма доказателства, да става дума за тероризъм. Според австралийския вестник " Ейдж " работи се по версия, че стрелбата е обвързвана с тайфа мотористи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР