снимка ГЕРБ, фейсбукПакети с варива раздаде депутатът от ГЕРБ Десислава

...
снимка ГЕРБ, фейсбукПакети с варива раздаде депутатът от ГЕРБ Десислава
Коментари Харесай

Десислава Атанасова раздаде боб и леща на бедните да посрещнат празниците

снимка ГЕРБ, фейсбук

Пакети с варива раздаде депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова със структурите на партията в област Разград на нуждаещи се. Това оповестиха от партийната централа в града във фейсбук.

Ето какво пишат те:

" Народният представител от Политическа партия ГЕРБ Десислава Атанасова, дружно със структурите на ГЕРБ от област Разград, раздадоха направеното от нея подаяние, от 1000 пакета с хранителни артикули от първа нужда на обществено слаби фамилии от област Разград. „ В тази тежка обстановка и в навечерието на тези светли празници, всеки има потребност от внимание и топлота. В тази конюнктура в която се намираме има съграждани който имат потребност от нашата поддръжка и съпричастност. Нека бъдем по смирени и да си оказваме помощ, поисквам на всички една здрава и сполучлива 2021-ва година ”, разяснява националният предстватител от Политическа партия ГЕРБ Десислава Атанасова. "

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР