снимка ГЕРБ, фейсбукНаправих недопустими грешки, които се отчитат като успехи

...
снимка ГЕРБ, фейсбукНаправих недопустими грешки, които се отчитат като успехи
Коментари Харесай

Борисов: Направих недопустими грешки. Парите на олигархията са срещу нас

снимка ГЕРБ, фейсбук

Направих неприемливи неточности, които се регистрират като триумфи от европейските ни сътрудници. Това съобщи пред Националното заседание на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Той уточни, че пред партията предстоят два доста тежки месеца, защото против нея с цялата си финансова мощност се е изправила олигархията, предаде .

Събранието гласоподава освобождението на кмета на София Йорданка Фандъкова и на кмета на Бургас Димитър Николов като заместник-председатели на партията.

Двамата обаче остават членове на Изпълнителната комисия.

Борисов разяснява, че не смъква доверието си от тях, само че партийната работа изисква време, а те като кметове го нямат.

„ За времето, в което те двамата ръководят тези градове, те станаха в пъти по-добро място за живеене, направиха се толково доста неща – от метрото, през спортните зали до пътищата “, уточни той.

Като членове на Изпълнителната комисия бяха освободени Менда Стоянова, Красимир Велчев и Пламен Нунев.

Бойко Борисов дефинира Красимир Велчев като „ самоотвержен войник, безукорно почтен, народен представител няколко Народното събрание “.

„ Една дума неприятна не мога да кажа за него, той остава да работи в партията с цялото си сърце и душа. За Нунев мога да  кажа същото, сътрудник още от полицейските ни години, само че с някои наши неточности загубихме изборите в Русе, обикновено е да дадем път на нови хора, а той да остане да им оказва помощ. Менда Стоянва беше един от темелите във финансите, в това, че успяваше да направи бюджети доста, доста години напред. Тя продължава да работи за партията. На тримата и на Митко, и на Данчето едно голямо „ Благодаря “ за това, което са свършили “, уточни водачът на ГЕРБ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР