Снимка: gerb.bgД-р Красимир Петров е новият директор на болница Св.

...
Снимка: gerb.bgД-р Красимир Петров е новият директор на болница Св.
Коментари Харесай

Д-р Красимир Петров е новият директор на болница „Св. Анна във Варна

Снимка: gerb.bg

Д-р Красимир Петров е новият шеф на болница „ Св. Анна ” , сподели Тодор Балабанов, информира Дарик. След промяната на борда на шефовете в съвета влизат още проф. Георги Кючуков и препоръчана от здравното министерство специалистка.

 
 „ На общото заседание в София нашият представител в общото заседание не бе съответно акредитиран и не взе участие в гласуването по тази точка.
Имаме мажоритарен акционер в лицето на страната и практиката демонстрира, че той дефинира органите на ръководство ”, разяснява Балабанов. По негови думи новите хора в борда са одобрени експерти с богат опит.
 
„ Д-р Красимир Петров е одобрен експерт с богат опит в здравния мениждмънт, два мандата депутат и е разумно предопределение. Проф. Георги Кючуков също има опит като народен представител от АБВ, бил е началник на клиника в болничното заведение.
Една дама е препоръчана от страната. Тя не е от Варна, само че е редно да й дадем време да оправдае доверието ”, счита Балабанов.

Той е на мнение, че би следвало всеки акционер, който влага средства в едно сдружение, да има опция да усили капитала си в него, само че все още няма законодателна опция общините да вършат това.
 
По мотив на нашумялата тематика с роднинските назначения Балабанов съобщи:
 
„ Не виждам място за мнения, нямам родственици, назначени в общината. В Общинския съвет има родственици, само че те са определени да са там, а не назначени ”.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР