Снимка Георги МирчевТова, което всички спартаклии искаха да се случи,

...
Снимка Георги МирчевТова, което всички спартаклии искаха да се случи,
Коментари Харесай

Мирчев: Първият домакински мач на Спартак във Втора лига ще е на стадион Спартак

Снимка Георги Мирчев

Това, което всички спартаклии желаеха да се случи, към този момент е реалност. Спартак ще приема своите посетители във Втора лига на стадион " Спартак ". Това съобщи за " Петел " шефът на ЗС на БФС (Варна) Георги Мирчев.

Както е известно, съществуваха подозрения, че варненският клуб ще успее да приведе по старта на сезона своя дом в желания от БФС тип, с цел да получи лиценз за професионален футбол. Георги Мирчев, обаче разгласи новината, която желаеха да чуят всички спартаклии.

При последния ми оглед на стадиона видях, че Спартак извършва критериите, заложени от БФС. Към днешна дата е по-голяма вероятността минималните условия да бъдат изпълнени, отколкото да не бъдат. Това ми дава съображение да считам, че стадионът ще получи лиценз за професионален футбол, което ще разреши още първия домакински мач на Спартак да се играе на него, съобщи за " Петел " Георги Мирчев.

От неговите думи се схваща, че на 31 юли (събота) Спартак ще одобри Струмска популярност (Радомир) от 18,30 часа на стадион " Спартак " в дуел от втория кръг на Втора лига.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР