Снимка ФокусПредставители на САЩ са проникнали в сряда в резиденцията

...
Снимка ФокусПредставители на САЩ са проникнали в сряда в резиденцията
Коментари Харесай

Представители на САЩ са проникнали в резиденцията на генералния консул на Русия в Сиатъл

Снимка Фокус
Представители на Съединени американски щати са проникнали в сряда в резиденцията на генералния консул на Русия в Сиатъл, щата Вашингтон, откакто са счупили ключалката на входната врата. Това заяви пред сътрудник на ТАСС източник от посолството на Русия в Съединени американски щати, предава ТАСС, представена от Фокус.
Американските представители били „ счупили ключалката и са проникнали вътре “ в постройката. Според думите на източника, „ американците “ са присъединили осветлението в резиденцията и са пристъпили „ към чупене на ключалката на вратата на пристройката “.
По-рано за опитите на представителите на Съединени американски щати да обхванат в резиденцията на генералния консул на Русия в Сиатъл заяви завеждащият консулския отдел на посолството на Русия в Съединени американски щати Николай Пукалов. Според думите на дипломата, съветската страна прави оценка днешните американски дейности като нарушаване освен на интернационалното право, само че и на националното законодателство на Съединени американски щати.
По-рано Пукалов е разказал пред ТАСС, че съветските дипломати са изнесли архива и най-ценното съоръжение от Генералното консулство в Сиатъл. Администрацията на Съединени американски щати подреди резиденцията на генералния консул в Сиатъл, която е благосъстоятелност на Русия, да бъде освободена до края на вторник.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР