Снимка ФлагманЛидерът на Воля Веселин Марешки днес се яви с

...
Снимка ФлагманЛидерът на Воля Веселин Марешки днес се яви с
Коментари Харесай

Марешки с кокал в парламента, даде си имунитета на депутат

Снимка Флагман

Лидерът на Воля Веселин Марешки през днешния ден се яви с бял оглозган кокал в Народното събрание, несъмнено, пластмасов, написа " Флагман ".

Това става след обява на медията, в която се изяснява, че той е желал да направи шоу на трибуната, като чете декларация и е влезнал с същински кокал от говедо в Народното събрание. В същия ден Марешки имаше бурна декларация в Народното събрание, в която изиска оставките на двамата вицепремиери Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, само че с църковна свещ в ръка.

Бесен на това, Веселин Марешки през днешния ден показва пред публицистите кокала, който по думите му, към този момент бил „ оглозган ”.

Извън драмата на водача на Воля с кокала, той съобщи и позицията си, че партията му няма да се откаже да се записва и ще работи за народа, защото по тази причина е изпратена в Народното събрание. В отбрана на своето решение Веселин Марешки изясни, че в офисите му идвали доста негови гласоподаватели, които го молили да не абдикира от отговорността, поета пред народа.

Вече трета седмица партиите Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия не се записват, поради протест на кабинета и партия Воля е тази, която крепи кворума на ръководещите. След тези думи на Марешки през днешния ден излиза наяве, че по този начин ще бъде и отсега нататък.

В умозаключение водачът на Воля разгласи, че той и неговият народен представител Кръстина Таскова, са подали заявление, че се отхвърлят от имунитетите си. Те им бяха поискани предходната седмица от основния прокурор Сотир Цацаров поради подозрения, че изнудвали аптекари да зареждат с техни медикаменти.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР