Снимка: ФлагманЛидерът на БСП Корнелия Нинова имаше изненадваща декларация в

...
Снимка: ФлагманЛидерът на БСП Корнелия Нинова имаше изненадваща декларация в
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се оплака, че властта я преследва с полиция! Имало нареждане да не я изпускат от очи

Снимка: Флагман

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова имаше изненадваща декларация в Народното събрание, в която се оплака от полицейщина от страна на властта по отношение на нея.

Тя изясни, че през вчерашния ден в 14 ч Българска социалистическа партия са оповестили,  че ще посетят селата Малко и Голямо Шарково, Болярово, а по-късно и град Ямбол, с цел да се срещне със аграрни производители, чийто животни бяха убити по време на превантивните ограничения против чумата, написа Флагман.бг.

За нейна изненада, пристигайки в Малко Шарково, я посрещнал полицейски патрул и срещата й се провела под наблюдението на полицията.

„ В Голямо Шарково обстановката се повтори. Хората бяха сюрпризирани, тъй като в никакъв случай не са виждали толкоз служители на реда на едно място ”, сподели Нинова.

Тя изясни, че се е срещнала с баба Дора, която беше знак на митинга на животновъдите, чиито животни бяха убити, и там също имало полиция пред самата къща, която стояла от самото начало, до момента в който водачът на Българска социалистическа партия е била вътре.

„ Същото беше в Болярово, а в Ямбол полицията е влезнала в залата на театъра, където се очакваше да отида, и е разпитвала хората по кое време ще дойда, защо е тази среща.  Попитах служителите на реда какво става, да не е оповестено изключително състояние и получих следния отговор – „ Изпълняваме разпореждане от София - да не ви изпускаме от очи ”, изясни още Нинова.

Тя попита ядосано: „ Всяко мое придвижване ли ще се управлява от органите на Министерство на вътрешните работи, тъй като имам неофициална информация, че е решено това да бъде по този начин. Ние свободни хора в свободна страна ли сме ”.
Тя изиска незабавно министър председателят Бойко Борисов да й отговори и беше безапелационна, че това е „ жестоко тъпчене на свободата на жителите ”.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР