Снимка: ФлагманИстински извратеняк арестуваха бургаските ченгета. За случая стана ясно

...
Снимка: ФлагманИстински извратеняк арестуваха бургаските ченгета. За случая стана ясно
Коментари Харесай

Ето го Иван, блудствал с 11-годишна в квартал Меден рудник в Бургас

Снимка: Флагман

Истински извратеняк арестуваха бургаските ченгета . За случая стана ясно едвам в този момент, откакто Окръжна прокуратура в Бургас внесе искане за взимане на непрекъсната мярка " задържане под стража ".

65-годишният Иван Михалев, който по адресна регистрация е от сливенско село Блатец, само че от няколко години обитавал квартира в бл. 27 в жк " Меден рудник " , е блудствал с 11-годишно момиченце от комплекса на 7-ми юни - четвъртък. Ден по-късно той е арестуван, откакто родителите на детето са подали сигнал в Четвърто РУП, оповестява Флагман.

Иван е признал пред проверяващите, че е направил закононарушението . " Щом има неточност, би трябвало да има и амнистия ",  казал педофилът, надявайки се да склони прокуратурата да бъде пуснат без мярка за неотклонение. 

Още повече, че Иван Михалев е с богато престъпно досие. Той е осъждан за ликвидиране на малолетно лице. Нищо чудно това да е друга жертва на извратения му нагон. Той е излежал присъдата си, освободен е, само че още веднъж е траял с гаврите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР