Снимка: ФлагманБургаската ъндърграунд фигура Георги Карчев, по прякор Карчко, влиза

...
Снимка: ФлагманБургаската ъндърграунд фигура Георги Карчев, по прякор Карчко, влиза
Коментари Харесай

Флагман: Карчо влиза в затвора за 5 месеца заради мелето в „Сакса“

Снимка: Флагман

Бургаската ъндърграунд фигура Георги Карчев, по прякор Карчко, влиза за 5 месеца в пандиза поради мелето в плажната дискотека „ Сакса бийч “, сподели репортерска инспекция на Флагман.бг. Той се призна за отговорен и подписа съглашение по обвиняване за хулиганска демонстрация и нанасяне на леки телесни повреди на двама мъже.

За разлика от своя приятел Димитър Колев, Карчо няма по какъв начин да се размине по-леко, защото единствено месеци преди екшъна излезе от пандиза след присъда като главатар на рисковото нарко ОПГ от ММА бойци. Карчев към този момент се намира зад решетките и в началото ще изтърпи присъдата си при непоколебим режим.
 
Само няколко дни преди присъдата, Карчо се опита да нахлуе с ударна бригада в друго хитово заведение, само че групата е спряна от защитата на дискотеката.



 

Припомняме, че предишното лято Георги Карчев-Карчо, Димитър Колев, Петър Ганев-Белото и Петър Попчев-Попчето безусловно пометоха препълненото заведение с друга компания при брутално меле.
Очаква се и още двама да получават ефикасни присъди за екшъна в бургаската дискотека, защото са със съществено престъпно минало.
Белото още веднъж е закопчан от маскирани спецполицаи единствено няколко месеца след мелето в „ Сакса “. Петър Ганев е упрекнат от спецпрокуратурата като част от тайфа за разпространяване на дрога в София и Бургас. Той е сгащен дружно с известния в ъндърграунда Румен Темелков, двамата синове на Томи Атанасов-Черния и членове на фенклуба на футболен клуб „ Левски “ София.
Още по-тежко е ситуацията на различен участник в багра – Петър Попчев. Попчето към момента е на независимост, само че е разгласен за национално търсене, защото го грози пожизнен затвор за грубо ликвидиране до Старата поща в Бургас.
Димитър Колев обаче се размина прекомерно леко за присъединяване си в всеобщото сборичкване. Бургазлията получи 2-годишна пробация и 100 часа общественополезен труд.
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР