Снимка ФлагманРезултатите от кръвната проба на шофьора, който е бил

...
Снимка ФлагманРезултатите от кръвната проба на шофьора, който е бил
Коментари Харесай

Няма алкохол и наркотици в кръвта на шофьора от „Юнион Ивкони“


Снимка " Флагман "

Резултатите от кръвната проба на водача, който е бил зад кормилото на злощастния рейс нощес, са негативни за алкохол и съществуване на опиати. Това оповестиха извънредно за Флагман.бг от управлението на ямболската болница, където се намира наш кореспондент. Пробата е взета един час след случая, който стана към 22 ч. на Автомагистрала „ Тракия “ край Ямбол – в посока Бургас, написа " Флагман ".

Според част от пасажерите водачът, който бил от Поморийско, само че самоличността му се пази в загадка от управлението на " Юнион Ивкони ", се държал несъответстващо зад кормилото. Той бил с разкопчана риза до пъпа, а някаква рускиня му била пускала високо музика, с цел да не заспи.

Досъдебното произвеждане по случая от нощес се води от ОДМВР-Ямбол. В бургаската болница са били откарани четирима от потърпевшите. Една жена е в по-тежко положение.

Шофьорът е откаран в ямбоския арест, незабавно откакто е прегледан в болничното заведение. По предното стъкло на рейса се вижда огромно леке от кръв, само че не може да се каже чии са тези следи от пострадвания.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР