Снимка: ФлагманБургазлия с малко име Валентин, на около 30 години,

...
Снимка: ФлагманБургазлия с малко име Валентин, на около 30 години,
Коментари Харесай

Зверство в Бургас! Мъж преби като куче майка си и се заключи в мазето. Полицията е

Снимка: " Флагман "

Бургазлия с малко име Валентин, на към 30 години, смаза преди минути от пердах личната си майка, съобщи  " Флагман ". 
``
реклама

Екшънът се разигра към 12:00 ч. през днешния ден на ул. „ Сливница “ в ж.к. „ Възраждане “. Побеснелият млад мъж толкоз съществено почнал да постанова майка си, че нещастната женичка викала за помощ през прозореца, описаха очевидци.

Съседи са извикали незабавно полиция, която е пристигнала за няколко минути. Униформените на процедура са избавили живота на бургазлийката, тъй като при типа им Валентин се изплашил и сега се е заключил в мазето. Полицаи договарят с него да отвори вратата, само че срещат никакво подпомагане. Валентин единствено твърдял, че нищо не бил направил и майка му си измисляла.

Пострадалата жена сега е разпитвана от двама чиновници на Първо РУП и изплашено споделя, че нямало сериозен проблем и ”не било станало кой знае какво “. На място дойде и медицински екип, който оказа първа помощ на потърпевшата жена.

Полицаите сега са безсилни и ще уведомят околните на фамилията, с цел да подхващат ограничения. Съседи описаха, че Валентин не работел нищо и се движел в неприятна компания.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР