Снимка Флагман.бгПрави ли се опит от ръководството на СУ Св.

...
Снимка Флагман.бгПрави ли се опит от ръководството на СУ Св.
Коментари Харесай

След удара в главата Кристиян паднал по стълбите, започнал да повръща кръв в края на смяната

Снимка Флагман.бг

Прави ли се опит от управлението на СУ „ Св. Св. Кирил и Методий ” да покрие случая, след който десетокласник получи хематом в мозъка и изпадна в кома? Това е въпросът, който сега вълнува бургазлии след снощния тежък случай в школото.

Единствено Флагман.бг успя да разплете случая. След снощния случай всички в учебното заведение имат възбрана да приказват, до момента в който тече следствието. Основният човек, който би трябвало да понесе отговорност и да разяснява обстановката пред медиите – директорката Снежана Няголова пък избра да излезе в отпуск тъкмо в този момент, когато неин възпитаник е на прага сред живота и гибелта.

Началникът на РУО-Бургас Виолета Илиева съобщи за Флагман.бг, че почивката на госпожа Няголова е планувана от много време и сега тя се намира в чужбина. Преди това обаче директорка връчила обширен отчет по случая. Според него се касае за здравословен проблем на 17-годишния Кристиян С., който упражнявал бокс.

„ Инцидентът не е обвързван с принуждение, побой или експанзия сред учениците. Най-вероятно се касае за здравословен проблем. Знаем, че ученикът е упражнявал бокс, допустимо е да е имал остаряла контузия. В междучасието му прилошава и потегля към медицинския кабинет. Веднага му е оказана първа помощ и са се обадили на тел. 112. Транспортиран е до болничното заведение, а вечерта е опериран. Всички в учебното заведение бяха доста разтревожени от случая ”, сподели Виолета Илиева.

Школото почерняло от полиция за броени минути. Разследващите незабавно иззели всички записи от видеокамерите в региона.

Очевидци на обстановката обаче я описаха по много друг метод. Според тях по време на петия час – към 17:30 ч. всички в СУ „ Св. Св. Кирил и Методий ” безусловно са вдигнати на крайник поради случката с Кристиян. Те настояват, че малко по-рано в час по физическо момчето правело спаринг със собствен съученик. След като е ударен по-силно в главата, Кристиян губи равновесие и пада по стълбите. Падането води до нови, по-тежки удари. Въпреки това обаче, момчето споделя, че се усеща добре и продължава да се боричка с връстниците си. В този миг децата били оставени без контрол и очевидно по тази причина не са подхванати някакви ограничения от учителя по физическо. 

Малко по-късно на Кристиян му прилошава съществено, стартира да му тече кръв от носа и устата. Едва тогава той е изпратен в медицинския кабинет, само че се свлича пред вратата.

Защо директорката е развила друга версия пред Инспектората, остава мистерия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР