Снимка Флагман.бгПопулярни столични крадци, гастролиращи по Южното Черноморие, бяха арестувани

...
Снимка Флагман.бгПопулярни столични крадци, гастролиращи по Южното Черноморие, бяха арестувани
Коментари Харесай

Удар на полицията в Слънчев бряг! Арестуваха оборотни крадци с много плячка на старта на сезона

Снимка Флагман.бг

Популярни столични крадци, гастролиращи по Южното Черноморие, бяха задържани след светкавична акция на полицията в Слънчев бряг, написа Флагман.бг.

Бандитите пристигнали от София при започване на месеца, когато се настанили в квартира в с. Равда. Престъпниците обаче нямали престава, че са деликатно следени от проверяващите в РУ-Несебър. След като събрали задоволително доказателства за незаконната активност, униформените щракнали белезниците на китките на 22-годишния Калоян Кирков и 2 години по-възрастния Петър Иванов.

Бандитите били хванати със сериозна плячка – голям брой откраднати движимости. След извършените разпити Калоян и Петър признали, че нещата са отмъкнати от разнообразни жилища на чужденци в границите на единствено няколко дни. Двамата разказали, че Иванов играел ролята на водач, до момента в който Кирков тарашел набелязаните жилища. Той нахлувал през отворените прозорци и прибирал безусловно каквото му видят очите.

При осъщественото претършуване на квартирата им са открити част от откраднатите движимости - банкови карти, мобилни телефони, преносим компютър, таблет, фотоапарат, сребърни и златни бижута, само че без отнетите парични суми. Част от движимостите, предмет на незаконната активност на арестуваните, са открити в София.

Калоян Кирков е добре прочут на полицията. Той е престъпно проявен е осъждан. 22-годишният столичанин е регистриран за обири, владеене на опиати, кражба на кола и възпрепятстване на орган на властта.

Калоян към този момент е с повдигнати обвинявания за закононарушение в изискванията на рисков рецидив. По искане на прокуратурата му е наложена мярка задържане под стража за период от 72 часа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР