Снимка Флагман.бгОт 18 години работя като таксиметров шофьор. Ако съм

...
Снимка Флагман.бгОт 18 години работя като таксиметров шофьор. Ако съм
Коментари Харесай

Бургаски таксиджия се оправдава за педофилия във Фейсбук: Станала е грешка, не съм искал да извърша престъпление

Снимка Флагман.бг

От 18 години работя като таксиметров водач. Ако съм желал да извърша закононарушение, като това, в което сега съм упрекнат, това съм имал действителната опция да го направя неведнъж. Общувал съм с задоволително доста хора. Сега е станала някаква голяма неточност, която съм позволил.

Това сподели пред Бургаския областен съд 48-годишният Андон Христов, който е упрекнат в блудствени дейности с малолетно момиче в обществените мрежи. Днес мъжът бе изправен пред съда след настояването му да бъде пуснат под домакински арест, написа Флагман.бг.

``
реклама

Прокурор Маджарова обаче се опълчи с претекста, че дейностите му са присъщи за тежко съзнателно закононарушение, което се санкционира с присъда от 1 до 6 години.

„ Въпреки че Христов е неосъждан, всички събрани доказателства по делото сочат, че той е създател на закононарушението. Потърпевшата е малолетна, от което следва, че е била уязвима, а Христов е бил изцяло наясно с дейностите си ”, уточни държавният обвинител.

Прокурорът добави, че 48-годишният бургазлия е в ареста от към 2 месеца и половина и надали са му задоволителни да направи равносметка на случилото се.

След минути Бургаският областен съд ще разгласи решението си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР