Снимка Флагман.бгБратът на известния актьор Димитър Рачков – Петър е

...
Снимка Флагман.бгБратът на известния актьор Димитър Рачков – Петър е
Коментари Харесай

Обрат по случая „Рачков“! Откритите количества дрога в дома му се оказаха сериозни, обвиняват го и за разпространение

Снимка Флагман.бг

Братът на известния артист Димитър Рачков – Петър е застрашен от сериозна присъда след ареста преди 10 дни в дома му в бургаския жк „ Възраждане “, написа Флагман.бг.

Общо 6 обекта са иззели проверяващите при претърсването в жилището на престъпно проявения бургазлия, научи Флагман.бг. Сред тях е и огромен буркан с прахообразно вещество, за което Петър твърдял, че е хранителна добавка на билкова основа.

При претърсването обаче са открити и 4 плика със синтетична дрога, реагирала на метамфетамин. Количеството се оказало много по-сериозно от 0,5-те гр, открити в якето на другарка на Рачков.

" Обвинението е изпратено от Районната прокуратура в Окръжна. Съвсем скоро би трябвало да стане ясно дали ще му бъде повдигнато обвиняване освен за държане на рисковите субстанции, само че и за разпространяването им, каквито данни има по следствието ", разясниха от пресцентъра на прокуратурата за Флагман.бг.

Петър Рачков беше задържан на 18 април, към 18:00 ч., след изненадващо претършуване в жилището му. Това надалеч не е първото задържане за опиати на брата на известния комедиант.

Досега обаче Петър постоянно се отърваваше. Такъв е казусът от преди година, когато при претършуване в помпена станция в с. Черни връх, където работи Петър, криминалисти откриха нарколаборатория. Полицията обаче не съумя да свърже дрогата с бургазлията и той се размина даже без обвиняване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР