Снимка: фейсбукПредседателят на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки оглави движение. То

...
Снимка: фейсбукПредседателят на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки оглави движение. То
Коментари Харесай

Стъки скочи на Отровното трио с неудобни въпроси

Снимка: фейсбук

Председателят на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки оглави придвижване. То ще отстрани противозаконните палаткови лагери, които са блокирали центъра на София. В качеството си на ръководител, Недков предложения Отровното трио на спор. Стъки стори това посредством пост в профила си в обществената мрежа, написа Novini.bg.

Ето какво написа Председателят на ММА федерацията:

" Вчера бях определен за водач на придвижването срещу противозаконното блокиране на София, нападенията над мирни жители, пилеенето на хранителни артикули, оскверняването на държавни знаци и знаци!

Призовавам Отровното трио да излъчи някой от тримата, който да се яви с мен на спор пред всички заинтригувани медии, с цел да се каже ясно на всички мислещи български жители, кой защо се бори и какво желае да реализира с дейностите си!

Ще желая преди да стартира значителния спор, двамата с представителя на Триото да бъдем закачени на детектор на лъжата и обществено пред всички да отговорим на три въпроса:

1. Получавате ли пари или други облаги, с цел да участвате във вашите митинги?

2.Плащате ли на протестиращи и на хората, които стоят в палатките, блокирали София?

3. Обслужвате ли ползите на политическа партия и олигарси?

Така ще стане ясно на всички кой защо се бори и с какви подбуди го прави!

Вярвам, че в България има самостоятелни и справедливи медии, които желаят да покажат двете гледни точки, и които ще вземат незабавно под внимание моята покана за образуване на тоя спор! ".

Опазил ме Господ да ми мине през главата, че съм най-достойния, само че съзнавам отговорността и сигурно ще направя всичко по силите си, с цел да оправдая огромните упования към мен! "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР