Снимка ФейсбукПравило № 21 на кризисните комуникации: Когато си в

...
Снимка ФейсбукПравило № 21 на кризисните комуникации: Когато си в
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Култът към личността или как разумът изчезна

Снимка Facebook

Правило № 21 на спешните връзки: Когато си в рецесия, не губи връзка с нормалността. Нормалността беше тук първа, уважавай я, написа Любомир Аламанов, представен от offnews.bg.

Снощи деятели на ГЕРБ започнаха акция, като си лепнаха на профилните фотоси надпис: " #АзВярвам на Бойко Борисов ". Снощи станахме очевидци на неповторим миг. Преломен миг. Моментът, в който политиката отстъпи пред религията. Моментът, в който една политическа партия, с всичките й плюсове и минуси, се трансформира в фракция. Моментът, в който политическата логичност угасна пред сляпата религия...

Вместо да извърнат внимание на рецензиите, вместо да се чуят желанията за най-малко някакви промени, вместо да потърсят отговорност измежду редиците си за голямата корупция, вместо да се извадят на ярко всички публични поръчки, вместо да се възвърне репутацията и независимостта на институциите, вместо да има господство на закона, вместо да създадат по този начин, че младите да не желаят да бягат, вместо да поемат отговорност за пропилените милиарди, вместо да създадат най-малко една същинска визия за бъдещето ни, вместо да поемат отговорност за какво нямаме естествена страна, деятелите на ГЕРБ затънаха в сектантско религиозно поклонение и сляпа религия във Вожда им.

Него, еднокнижният, който ни докара до тук, който опростачи политиката, който отхвърли всеки естествен човек дори и да мисли за политика, който купуваше всеки и всичко с държавен запас, който реже лентичка на всеки километър, тъй като няма какво друго да покаже, който се държи като принудител към всеки образован и инакомислещ, който унищожи всички институции, който настани ченгета и другари на всички позиции,
който крие ченгеджийското си комунистическо минало, който трансформира лъжата в главен политически прийом,
който отхвърли да се освободи от Държавна сигурност и партийни секретари в обкръжението си, който жертваше дори хора от личната си партия, единствено и единствено да оцелее, който презира всички, дори интелигентните кърджалийски дами, на него Му се кланят, с неговото име потеглят напред, погазват бъдещето на страната, единствено и единствено да са му правилни.

Къса се всякаква нишка с действителността. С нормалността. Губи се концепцията за общественост. Разбива се смисълът да сме страна.

Моля ви, разберете. Не желаеме религия, а желаеме дейности, промени, господство на закона, ценене на човешките права, нормалност. Искаме естествена страна. А не религиозно безумие.

Не знам кой е измислил тази акция. Но единствено поради нея ГЕРБ би трябвало да слезе от власт. И да остане в историята. С всеки ден несъответстващите дейности единствено задълбочават рецесията.

Ще се учи този миг, изрично. И след епохи. Епохата " Култът към личността или по какъв начин разсъдъкът изчезна ". Може и научно-популярно филмче да създадат. Анимационно. С Барни Ръбъл...

Не ви желаеме баджовете. Искаме да живеем в естествена страна. Не желаеме религиозни сектанти. А естествени европейци. Не желаеме поклонение пред персона. А естествени модерни политики.

Управляващите към този момент се трансформират в спънка дори за естествения разсъдък. Дано си отидат по-бързо, преди да избухнат в набожен плам… И преди да досъсипят страната, обществото и бъдещето на децата ни…

Б. ред. - Любомир Аламанов е един от най-известните пиар експерти в България. Препечатваме позицията му от фейсбук профила му с негово позволение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР