Снимка ФейсбукПовечето от вас знаят на какъв широк отзвук се

...
Снимка ФейсбукПовечето от вас знаят на какъв широк отзвук се
Коментари Харесай

Петър Волгин: Цвети Пиронкова трябва да победи, красотата трябва да побеждава

Снимка Facebook

Повечето от вас знаят на какъв необятен отзив се радват мненията ми по тематиката ТЕНИС:)))))), написа журналистът Петър Волгин във Facebook.

" Ето за какво не бих могъл да оставя без внимание идния мач Цвети Пиронкова - Серина Уилямс. Силно се надявам Цвети да победи. Първата причина за желанието ми, несъмнено, е патриотична. Втората обаче е не по-малко значима. Даже може би е по-съществена. Тя е напълно естетическа. Смятам, че хубостта би трябвало да побеждава. Навсякъде. Така светът става едно доста по-прекрасно място за живеене. Както е споделил Оскар Уайлд, " хубостта е една от формите на гениалността, даже стои по-високо от гениалността, тъй като не се нуждае от пояснение ". Така че, победа за Цвети! "

Припомняме, че преди три години и половина Волгин си навлече гнева на огромна част от хората, откакто написа пост за Григор Димитров, който бе стигнал полуфина лна Australian Open. " Не считам, че Григор Димитров си заслужава вниманието и изобщо цялата тази нервност към него. Не съм склонен и че триумфите на спортистите ни би трябвало да бъдат наложително споделяни от всички и е належащо да се изпада в някакви такива крайни положения, напомнящи за едни отминали, също по този начин задължаващи и общи времена ", съобщи Волгин, навличайки си нова порция негативизъм от редица спортни запалянковци (а и не само) ", разяснява тогава той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР