Снимка фейсбукЖена от Люлин излезе да почисти колата си от

...
Снимка фейсбукЖена от Люлин излезе да почисти колата си от
Коментари Харесай

Жена от Люлин излезе да почисти колата си от снега и едвам оцеля, историята ѝ е зловещо предупреждение!

Снимка фейсбук

Жена от " Люлин " излезе да почисти колата си от снега и претърпя най-страшния си призрачен сън. За случилото се споделя самата тя, описвайки историята си в обществените мрежи. 

За благополучие, историята има благополучен край. Ето какво споделя Вера Т.:

" Здравейте, съкварталници! Днес, на 22.03.2018 в 10:40 сутринта бях нападната в тил от незнайно за мен лице, до момента в който почиствах автомобила си от сняг при работещ мотор пред блок в Люлин 2, в който пребивавам. Бях повалена на земята, душена и удряна. Не помня по какъв начин, само че излязох от битката, започнах да крещя и подгоних нападателя. В този миг чух ръмжене от мотора на автомобила ми, обърнах се и видях второ лице, което се пробва да потегли с колата.

Затичах се, отворих дясната врата до водача, където беше чантата ми и огромен чадър. Взех чантата и започнах да блъскам непознатия с чадъра. Загасна му колата, той продължи с опитите си да я възпламени и защото тя има кик бутон на съединителя - мъчно съумя.

Въпреки всичките ми старания, автомобилът ми беше лишен. В 10:48 звъннах на 112 и незабавно ме свързаха с 9-то районно ръководство, издиктувах данните на автомобила си и след петнадесет минути ми върнаха позвъняване, че автомобилът ми е открит.

Единият от нападателите, който караше колата, беше арестуван. Разпознах го в районното ръководство, само че другият още е в неопределеност. Искам да благодаря на екипа от 9-то районно ръководство “Люлин ” за бързата интервенция и разкриване на причинителя и автомобила ми, тъй като в множеството случаи единствено хейтваме органите на реда, само че аз през днешния ден получих същинска поддръжка от тях. Призивът ми е - в никакъв случай не си почиствайте колите на разпален мотор! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР