Снимка: фейсбукДнес от запад на изток облачността ще продължи да

...
Снимка: фейсбукДнес от запад на изток облачността ще продължи да
Коментари Харесай

Идват облаци, днес ще завали

Снимка: фейсбук

Днес от запад на изток облачността ще продължи да се усилва. След обяд в западните и централните региони ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания от дъжд, с гръмотевици. В източните региони ще духа слаб югоизточен вятър.

Ще се задържи топло, с оптимални температури сред 20° и 25°, за София - към 22°. Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за април, написа Канал3.бг.

По Черноморието преди обяд ще доминира слънчево време. По-късно денем от запад облачността ще се усилва, само че вероятността за превалявания е дребна. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър, който по-късно след обяд ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са 11-16°. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и в масивите от западната половина от страната ще има краткотрайни превалявания от дъжд, с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра – към 6°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР