Снимка Фейсбук/Веселин МарешкиВеселин Марешки направи гневен коментар относно обявеното партньорство

...
Снимка Фейсбук/Веселин МарешкиВеселин Марешки направи гневен коментар относно обявеното партньорство
Коментари Харесай

Марешки: БСП и ДБ вървят заедно към изборите. Измамата най-накрая лъсна. Жалко за излъганите избиратели

Снимка Фейсбук/Веселин Марешки

Веселин Марешки направи ядосан коментар по отношение на оповестеното партньорство сред Българска социалистическа партия иш " Демократична България " за парламентарните избори на 4 април.

Чета, че Българска социалистическа партия и Демократична България са се договорили да вървят дружно към изборите. Това сякаш бяха най- огромните политически врагове на прехода- комунисти и демократи, сякаш имаше двуполюсен модел, който години наред беше водещ в българската политика. Измамата най-сетне лъсна!

Кръгът се затвори. Българска социалистическа партия и “десните ” потеглиха от Българска комунистическа партия и през днешния ден, 30 години по-късно, още веднъж са дружно, както и да си сменят имената- Демократична България, ДСБ...Змията си захапа опашката.

Жалко за излъганите гласоподаватели. Гласовете за тези партии, са като наливане през две дупки в една каца. Тази на прашното минало и излъганите очаквания.

Жалко за тези, които с носталгия по синята концепция, се оставят да ги манипулират по този начин обикновено!, написа Веселин Марешки в персоналния си профил във фейсбук.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР