Снимка Фейсбук/Васил БожковСпециализираната прокуратура даде брифинг, в който стана ясно,

...
Снимка Фейсбук/Васил БожковСпециализираната прокуратура даде брифинг, в който стана ясно,
Коментари Харесай

Директор на сектор в Национална полиция е обвинен за участие в престъпна група на Божков

Снимка Фейсбук/Васил Божков

Специализираната прокуратура даде брифинг, в който стана ясно, че шефът на бранш “Културно-исторически полезности “ в Главна дирекция “Национална полиция “ Ангел Папалезов е обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група за трафик на културни полезности, както и пране на пари, оповестява Нова тв. 

Ръководител на групата е намиращият се в Дубай Васил Божков, стана ясно от думите на Валентина Маджарова, изпълняващ длъжността началник на Специализирана прокуратурата.

По решение на наблюдаващия прокурор Папалезов е на независимост против подписка.

Според Маджарова не е имало навлизане в Министерство на вътрешните работи. Обискиран е бил единствено кабинета на Папалезов.

" Този български жител в никакъв случай, по никакъв мотив, в хода на това досъдебно произвеждане, а и бих споделила, в хода на кое да е, не е бил арестуван, в това число и за 24 часа. Не е казус, Специализирана прокуратура, а може би и други прокуратури в страната, да подвеждат под наказателна отговорност висши полицейски чиновници. Не бих споделила, че това е нещо, което се случва за първи път. Специализирана прокуратура е формирала обвинителна теза във връзка с много по-високопоставени полицейски чиновници ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР