Снимка Фейсбук/Цвета КараянчеваСлед цял ден без телефон и интернет, първото,

...
Снимка Фейсбук/Цвета КараянчеваСлед цял ден без телефон и интернет, първото,
Коментари Харесай

Караянчева след уволнението на проф. Балтов: Радев, усмири глутницата

Снимка Фейсбук/Цвета Караянчева

След през целия ден без телефон и интернет, първото, което узнавам при „ завръщането в цивилизацията “ е уволнението на проф. Балтов от Пирогов. Ами благодаря за тая „ цивилизация “! Радев, усмири глутницата, на която даде власт да унижава българското лекарско съсловие! Истинската цивилизация е за хора, които почитат съперника и признават неговите качества и достижения.

Това написа Цвета Караянчева в обществените мрежи.

И до момента в който служебният служител Кацаров не е излекувал и един човек, проф. Балтов и екипът на Пирогов безусловно води война за здравето и живота ни.  Месеци наред той страдаше с нас в страха ни, успокояваше ни, обясняваше по какъв начин да се предпазим, до момента в който вие с Кацаров подценявахте обществено пандемията и подхранвахте антиваксърски настроения. Днес сте го уволнили на излизане от операционната. Една дума има за това – проваляне.

Професор Балтов, реверанс пред Вас!, написа още Цвета Караянчева в персоналния си профил във фейсбук.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР