Снимка: Фейсбук/Спартак ВарнаПолузащитникът на Спартак Николай Иванов даде интервю пред

...
Снимка: Фейсбук/Спартак ВарнаПолузащитникът на Спартак Николай Иванов даде интервю пред
Коментари Харесай

Николай Иванов: Надявам се Спартак по-скоро да си осигури място във Втора лига и догодина да се бори за челото там

Снимка: Фейсбук/Спартак Варна

Полузащитникът на Спартак Николай Иванов даде изявление пред клубната страница във фейсбук. Той бе избран за състезател на мача против Шумен, извоюван от варненци с 4:0.

- Поздравления за успеха и дебюта в формален мач!
- Благодаря доста!

- Първи мач и първи приз за най-хубав състезател на мача! Категорично почитателите избраха теб. Очакваше ли го още в първия си мач за мъжкия тим? 
- Очаквах тима да стартира с безапелационна победа и се веселя, че това се случи и съумях да оказа помощ за нея. За мен и тима бе значимо да стартираме решително, а за избора на почитателите, единствено мога да им благодаря и да обещая, че ще продължим в същия дух.

- Явно бързо си минал интервала на акомодация. Чувстваш ли се към този момент изцяло квалифициран да допринесеш за постигането на крайната цел на тима?
- Да, бързо се приспособих и това се дължи на страхотния колектив, който треньори и футболисти са построили в съблекалнята. Аз персонално се усещам чудесно.

- Знае се, че " Спартак " е извънредно квалифициран тактически, с изключение на физически и се работи интензивно върху това. Срещна ли проблеми първоначално със спазването на тактическите инструкции, с условията и упованията на треньора?
- Имах потребност от няколко мача, с цел да привикна с напътствията на старши треньора, само че като цяло мисля, че бързо се приспособих към метода на игра на тима.

- Каква е в този момент атмосферата в тима при съществуването на толкоз равностойни и мощни футболисти? Има ли напрежение посред ви?
- Категорично не. От първия ми ден в клуба царува  добро въодушевление и всички сме като едно цяло.

- Конкуренцията в средата на терена е доста огромна, ще се пребориш ли за титулярното място?
- Конкуренцията фактически е огромна, само че това е метода за развиване на всеки един. От нас се желае да упражняваме крепко, а към този момент работа на треньора е да реши кой е най-подготвен и в най-хубава кондиция за игра. Има доста мачове до края, а и за професионалния футбол това е една ползотворна среда. Конкуренцията ражда качеството. 

- Вкара прословут гол шедьовър, който рядко се вижда даже в професионалния футбол. Как реши да стреляш?
- Всичко стана са секунди. След като лиших топката знаех, че вратаря на " Шумен 2007 " ще е надалеч от гол линията и взех решение да опитвам. Получи се прекрасен гол. 

- След толкоз тежки времена за " Спартак ", нещата тук наподобяват доста разнообразни. Колко огромни са фантазиите ви?
- Аз персонално се надявам час по-скоро тима да си обезпечи място във Втора лига, където с една хубава подготовка да се бори за челните позиции, а не както е било до момента.
Апетитът идва с яденето, а за какво и да не помечтаем?!

- Спартак " е тим с име и правилни последователи, ще успееш ли да спечелиш любовта им?
- Ще давам на всеки мач максимума от себе си, това е несъмнено, а към този момент всеки почитател си има разнообразни разбирания и любимци.
- Благодарим ти за отделеното време и ти пожелаваме триумф!
- Мерси и прелестен ден.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР