снимка: Фейсбук/Правителството обмисля ново увеличение на осигурителния доход до 3200

...
снимка: Фейсбук/Правителството обмисля ново увеличение на осигурителния доход до 3200
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Правителството обмисля поредното безумие, което ще бъде платено предимно от IT бизнеса

снимка: Фейсбук/

Правителството обмисля ново нарастване на осигурителния приход до 3200 лева Поредно безумство. Целта е сметката на това корупционно ръководство да бъде платена най-вече от IT бизнеса. Това разяснява във Facebook Ивайло Мирчев от " Да, Бъргария ".

IT предприемачът прибавя слредното: 
" В България има единствено един бранш, който е съвсем непокътнат от мутрите на ГЕРБ и компания, защото те не схващат нищо от тая работа и надлежно не могат да ръководят IT бизнес, даже да го откраднат, както към този момент пробват с други.
Управляващите към този момент 10 година нямат и никаква заслуга за развиването на българските IT компании, само че пък в последните години непрестанно пробват да им пречат.
Новината за плануваното нарастване пристигна в същия ден, в който Microsoft разгласи, че ще влага над Евро 1 милиарда в голям IT план в Гърция. Същото скоро направиха и от Tesla, както и други софтуерни колоси. Да, това е същата Гърция, която е сякаш в доста тежка икономическа рецесия и се ръководи зле. И да, това е същата Tesla, за която от ГЕРБ твърдяха, че преговаряли за цех в България.
Отговорността на ръководещите е да подтикват бранша с най-висока добавена стойност в българската стопанска система, който на всичко от горната страна работи над 80% за експорт. Вместо това те вършат всичко допустимо да пречат на развиването. В резултат на фригидната и некадърна политика на ГЕРБ огромните софтуерни вложения отиват в страни в рецесия като Гърция и заобикалят България.
Тези хора нямат потенциала да ръководят, нямат визия по какъв начин да модернизират страната, нямат визия от нищо друго, с изключение на да кроят корупционни схеми.
ОСТАВКА!

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР