Снимка Фейсбук/Николай МарковЕкспертът по национална сигурност Николай Марков изрази мнение

...
Снимка Фейсбук/Николай МарковЕкспертът по национална сигурност Николай Марков изрази мнение
Коментари Харесай

Николай Марков: Протестът на медиците от Пирогов с блокиране на кръстовища не ме убеждава напълно в правотата им

Снимка Фейсбук/Николай Марков

Експертът по национална сигурност Николай Марков изрази мнение за митинга на медиците от " Пирогов " в отбрана на отстранения началник на болничното заведение проф. Асен Балтов.

" Протестът на медицински лица от болница " Пирогов " с блокиране на кръстовища не ме убеждава изцяло в правотата им. Докато не стартират да изхвърлят през прозорците на държавната болница трупове и приети в болница заболели, няма да допускам, че са същински експерти, които не се възползват от всичко допустимо, с цел да сложат по някоя хилядарка на месец в джобовете си.

Ей, по този начин, поради спорта! Кой спорт ли? - Онзи, от който се печели най-бързо, най-вече и най-добре...., търговията със страхът за здравето и живота на безправния, ограбен и оскотял човек. От търговията в храма. А какви лекари и сестри имахме в предишното - високи дървета. Недостижими величини. ", написа Николай Марков в персоналния си профил във фейсбук, представен и от .

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР