Снимка Фейсбук НавалниНавални ще прекара в затвора две години и

...
Снимка Фейсбук НавалниНавални ще прекара в затвора две години и
Коментари Харесай

РИА Новости: Московският съд замени условната присъда на Навални с ефективна

Снимка Facebook Навални

Навални ще прекара в пандиза две години и пет месеца.

По-късно през днешния ден би трябвало да стартира и съвещанието по дело за клюка.

Московският съд размени условната присъда на опозиционера Алексей Навални с ефикасна, съобщи съветската организация РИА Новости.

Руският опозиционер бе задържан на летище " Шереметиево " след полет от Германия, където бе подложен на лекуване след отравяне с нервозен сътрудник в Руската федерация. Навални бе упрекнат, че е нарушил условната си присъда. Навални ще прекара в пандиза две години и пет месеца.

„ Ню Йорк Таймс ” написа, че решението на съда е било предстоящо. Руските управляващи алармираха още преди Навални да се върне от Германия, че завръщането му вкъщи ще го прати в пандиза. По-късно през днешния ден би трябвало да стартира и съвещанието по дело за клюка против деец от Втората международна война, обвиняем по което още веднъж е Навални. Прокуратурата упорства Алексей Навални да бъде санкциониран с 950 000 рубли или към 12 500 $.

Западните страни приканиха Русия неотложно да освободи от пандиза Навални, до момента в който от Кремъл дадоха отговор, че това е " вътрешен проблем " и другите страни не би трябвало да се месят в делата на съветската правосъдна система. След ареста на Навални в Русия се стигна до многохилядни митинги, на които хиляди негови поддръжници бяха задържани.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР