Снимка: Фейсбук, Мая МаноловаНие ще сме част от следващия парламент,

...
Снимка: Фейсбук, Мая МаноловаНие ще сме част от следващия парламент,
Коментари Харесай

Манолова: ГЕРБ загуби тези избори. Протестният вот спечели

Снимка: Facebook, Мая Манолова

Ние ще сме част от идващия парламент, съгласно данните на всички социологически организации. Това разкри в ефира на Българска национална телевизия Мая Манолова от " Изправи се! Мутри вън ".

" ГЕРБ загуби тези избори. Протестният избор завоюва ", сподели още тя. " Със сигурност, вотът за нас е недооценен от социолозите, по този начин беше и на локалните избори, където се явявах с Фандъкова. Влизаме със сериозна и постоянна парламентарна група. Хората излязоха и гласоподаваха макар опитите на властта да ги сплаши. Хората желаят смяна, желаят парламент с висока представителност, разяснява още Манолова.На въпрос с кого е склонна да се коалира " Изправи се! Мутри вън! " тя съобщи, че ще се изчакат окончателните резултати.

През целия ден имахме десетки сигнали за пазаруване на гласова и следен избор, с цел да може да влезе една от патериците на ГЕРБ, сподели Манолова.

Вижда се, че протестният избор е първа политическа мощ. При никакви условия няма да поддържаме ГЕРБ и Движение за права и свободи, акцентира Манолова.

" Демократична България " и " ИТН " не са наши съперници, ние сме сътрудници и огромната борба беше против партията на статуквото, и мисля, че протестният избор завоюва, добави Манолова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР