Снимка Фейсбук/Мария ЗахароваАко България поиска, ние сме готови да й

...
Снимка Фейсбук/Мария ЗахароваАко България поиска, ние сме готови да й
Коментари Харесай

Мария Захарова: Ще съдействаме на българските власти за разследването, ако поискат

Снимка Фейсбук/Мария Захарова

Ако България изиска, ние сме подготвени да й спомагаме за следствието на гърмежите в оръжейните хранилища. Това съобщи министърът на външните работи на Русия Мария Захарова, представена от ТАСС.

" Ако бъде получено искане от съветските способени органи, те ще го прегледат по открития ред, в сходство с настоящите двустранни съглашения в тази връзка ", сподели тя, представена от

Захарова означи, че не би желала да развива тематиката с оценка дали връзките сред Руската федерация и България са стигнали до задънена улица след последните събития.

" Ние не сме основатели, нямаше да стигнем до тези задънени улици, ние изхождахме от целта на взаимоотношението, съдействието, развиването на връзките в разнообразни области, естествено, на тези правила, които са основополагащи в интернационалното право. Съвсем различен въпрос е, че ние даваме отговор на дейности, които са или недружелюбни или враждебни, или ясно приказват за нелегално, непозволено, несъответстващо отношение към построяването на контакти и връзки ", добави формалният представител на съветското външно министерство.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР