Снимка: Фейсбук/Мария БакаловаПродуцентката на Борат 2 Моника Левинсън разкри, че

...
Снимка: Фейсбук/Мария БакаловаПродуцентката на Борат 2 Моника Левинсън разкри, че
Коментари Харесай

Бивш кмет на Ню Йорк настоявал да арестуват Мария Бакалова и целия екип на Борат 2

Снимка: Фейсбук/Мария Бакалова

Продуцентката на " Борат 2 " Моника Левинсън разкри, че да се озовеш във филм като този, без категорично да си го желал, може да не е от най-приятните неща на света.

Това разкрива продуцентката на лентата - Моника Левинсън, представена от Vulture. Тя отдели време за панел на Гилдията на продуцентите в Америка, в който показа някои любопитни детайлности от снимачната площадка.

Най-интересен може би е фактът, че някогашният нюйоркски кмет Руди Джулиани е упорствал целият екип на кино лентата да бъде задържан, написа " Webcafe ".

Джулиани взе участие в сцена с мнимо изявление с Мария Бакалова, когато в един миг изненадващо влетява Саша Барън Коен по долни дрехи. Когато осъзнава в какво се е забъркал, някогашният кмет се обажда на свои познати в нюйоркската полиция с настояването целият екип на " Борат 2 " да бъде задържан ".

Левинсън изяснява, че Джулиани се е оплакал, че е бил изнудван - нещо, което изрично не е правилно, само че е можело да докара до тежки проблеми за Саша Барън Коен и сътрудниците му, тъй като изнудването се приема за федерално закононарушение.

Първата работа на снимачния екип е да трансферира фрагментите на сигурен притежател, с цел да са уверени, че нищо няма да им се случи. Междувременно се разиграва сюжет, заслужен освен за Борат, само че и за полицейски екшън, откакто багажът на операторите и служащите бил заключен от хотела, в който е снимана прословутата сцена сред Бакалова и Джулиани.

На Левинсън и хората ѝ им се постанова на другия ден да закупят нова техника, тъй като нужната остава под ключ.

Продуцентката прецизира и че жалбите не са довели до никакви последвали дейности от страна на полицията, като се изключи че ѝ се наложило на нея и на екипа ѝ да крият по какъв начин ли не наличните фрагменти от " Борат 2 ".

Тя въпреки всичко има прочут опит, откакто при фотосите на първия " Борат " прекарва над 19 часа в пандиза. Този път след подробна консултация с юристи снимачните чиновници съумяват безпроблемно да заминат за Ню Джърси, където да продължат с работата си.

А от Vulture се майтапят, че се надяват откакто Руди Джулиани не получава ареста, който желае, най-малко да получи благодарност за " ролята си ", в случай че Мария Бакалова завоюва " Оскар " този април.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР