Снимка Фейсбук/Корнелия НиноваЛидерът на БСП предприе поредна атака срещу колегата

...
Снимка Фейсбук/Корнелия НиноваЛидерът на БСП предприе поредна атака срещу колегата
Коментари Харесай

Нинова към Слави: Ако преизчисляването на пенсиите е популизъм, защо ИТН го подкрепи на първо четене и не го направи на второ?

Снимка Фейсбук/Корнелия Нинова

Лидерът на Българска социалистическа партия предприе поредна офанзива против сътрудника си от " ИТН ". 

Два въпроса към Слави Трифонов: Слави Трифонов споделил през днешния ден, че преизчисляването на пенсиите било популизъм. Имам един въпрос към него: Ако е популизъм, за какво Има Такъв Народ го поддържа на първо четене? И един още по-голям въпрос: за какво не го поддържаха на второ?

Това написа Корнелия Нинова.

Ние в залата видяхме за какво и КОЙ изкомандва групата на " ИТН ". Дали господин Трифонов е видял не знам, тъй като по този начин и не стъпи в Народното събрание. Но и в двата случая гласуването срещу преизчисляването на пенсиите на Има Такъв Народ е неприятно за него.

Ако е знаел по какъв начин гласоподаваха неговите депутати, значи играе по непозната свирка. Ако не е знаел, значи не го зачитат за нищо и различен му командва групата, написа още Корнелия Нинова в персоналния си профил във фейсбук.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР