Снимка: Фейсбук/Корнелия НиноваВместо временни предизборни мерки на парче, ние аргументираме

...
Снимка: Фейсбук/Корнелия НиноваВместо временни предизборни мерки на парче, ние аргументираме
Коментари Харесай

Нинова: Вместо временни предизборни мерки на парче, ние аргументираме дългосрочни и трайни

Снимка: Фейсбук/Корнелия Нинова

" Вместо краткотрайни предизборни ограничения на парче, ние аргументираме дълготрайни и трайни ограничения ". Това гласи част от пост във фейсбук на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Ето и цялостният текст на обявата й:

" Българска социалистическа партия предлага обективна и дълготрайна обществена политика, а не предизборна като ръководещите

Приоритет са приходите, намаляването на неравенствата и битката с бедността

На първото си онлайн съвещание Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия разиска предложенията на Съветите към него по Бюджет 2021

Алтернативни политики в региона на икономическата, данъчната, обществената, здравната и просветителна сфера ще бъдат импортирани от Парламентарната група на коалиция Българска социалистическа партия за България тази седмица в Народното събрание. Предложенията са направени от всички Съвети към Националния съвет на Българска социалистическа партия за различен държавен бюджет.

Съветите работят към този момент втори месец, те бяха основани по мое предложение като експертни екипи, съответстващи на министерствата в Р България, с цел да проучват работата на ведомствата и оферират различни политики във всеки сектор.

На първото си онлайн съвещание Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия разиска предложенията на всеки един Съвет. Заседанието бе ръководено отдалечено от мен заради продължаващото ми домашно лекуване от коронавирус 19.

Социалистите предлагаме приоритет да бъдат приходите, намаляването на неравенствата и битката с бедността. За задачата планираме радикално друга обществена политика от тази на държавното управление.

Вместо краткотрайни предизборни ограничения на парче, ние аргументираме дълготрайни и трайни ограничения с грижа за хората - не просто 50 лв. на всеки пенсионер до март следващата година, а преизчисляване на всички пенсии с нов коефициент на средноосигурителния приход, не 40 лв. детски добавки единствено за една година, а семейно подоходно облагане за семейства с деца, безвъзмездни детски градини и безвъзмездни учебници до 12 клас, опазване на корпоративния налог за компаниите на 10 %, анулация на плоския налог за физически лица и въвеждане на напредничав, нарастване заплащането на нощния труд с 35 % над часовата ставка, обезпечаване на безплатна помощ от 5000 до 10000 лв. за дребни и междинни компании и още редица ограничения за стимулиране на стопанската система "

Българска социалистическа партия предлага обективна и дълготрайна обществена политика, а не предизборна като ръководещите Приоритет са приходите, намаляването на неравенствата и битката с бедността На първото си онлайн съвещание Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия разиска предложенията на Съветите към него по Бюджет 2021 Алтернативни политики в региона на икономическата, данъчната, обществената, здравната и просветителна сфера ще бъдат импортирани от Парламентарната група на коалиция Българска социалистическа партия за България тази седмица в Народното събрание. Предложенията са направени от всички Съвети към Националния съвет на Българска социалистическа партия за различен държавен бюджет. Съветите работят към този момент втори месец, те бяха основани по мое предложение като експертни екипи, съответстващи на министерствата в Р България, с цел да проучват работата на ведомствата и оферират различни политики във всеки сектор. На първото си онлайн съвещание Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия разиска предложенията на всеки един Съвет. Заседанието бе ръководено отдалечено от мен заради продължаващото ми домашно лекуване от коронавирус 19. Социалистите предлагаме приоритет да бъдат приходите, намаляването на неравенствата и битката с бедността. За задачата планираме радикално друга обществена политика от тази на държавното управление. Вместо краткотрайни предизборни ограничения на парче, ние аргументираме дълготрайни и трайни ограничения с грижа за хората - не просто 50 лв. на всеки пенсионер до март следващата година, а преизчисляване на всички пенсии с нов коефициент на средноосигурителния приход, не 40 лв. детски добавки единствено за една година, а семейно подоходно облагане за семейства с деца, безвъзмездни детски градини и безвъзмездни учебници до 12 клас, опазване на корпоративния налог за компаниите на 10 %, анулация на плоския налог за физически лица и въвеждане на напредничав, нарастване заплащането на нощния труд с 35 % над часовата ставка, обезпечаване на безплатна помощ от 5000 до 10000 лв. за дребни и междинни компании и още редица ограничения за стимулиране на стопанската система.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР