снимка: Фейсбук/Корнелия НиноваДнес за втори път паднаха маските. Новите партии

...
снимка: Фейсбук/Корнелия НиноваДнес за втори път паднаха маските. Новите партии
Коментари Харесай

Нинова: Днес за втори път паднаха маските.Част от новите са предишните стари в управленията на Борисов

снимка: Фейсбук/Корнелия Нинова

" Днес за повторно паднаха маските. Новите партии „ ИТН “, „ Изправи се! Мутри вън! “, Демократична България и Движение за права и свободи гласоподаваха „ срещу “ и „ въздържал се “ комисията по проверка да ревизира последните 10 години ръководство.Те взеха решение да се ревизират единствено последните четири. Защо? ", този въпрос зададе в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Дали не е тъй като част от новите бяха предходните остарели в ръководствата на Борисов тъкмо в тези 10 години. Само Българска социалистическа партия бяхме поредни и кардинални - проверка на цялото 10-годишно ръководство и възбрана от през днешния ден да раздава национални богатства и постове ", това добави тя като коментар в обява във Facebook.

По време на разискването на въпроса за основаване на комисията, тя разяснява, че социалистите се очертавата още веднъж като единствена съпротива на едно ново болшинство в новия парламент.

 

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР