Снимка Фейсбук/ХК СпартакХандбалистите на Спартак взеха трета поредна победа в

...
Снимка Фейсбук/ХК СпартакХандбалистите на Спартак взеха трета поредна победа в
Коментари Харесай

Хандбалният Спартак взе трета победа

Снимка Фейсбук/ХК Спартак

Хандбалистите на Спартак взеха трета поредна победа в държавното състезание за мъже. Варненци завоюваха против Левски от град Левски с 34:28 (14:15) срещата си от четвъртия кръг в залата на село Българене.

„ До почивката играта вървеше гол за гол, защото те играха крепко и с голямо предпочитание. Може би ни се отрази и неналичието на игрови темп, защото почивахме предходната седмица. Доволен съм от играта ни през второто полувреме, когато установихме цялостен надзор върху мача и в един миг даже водехме и с 9 гола. Искам да отлича особено нашия младеж Велизар Филипов, който направи дебют. Той е роден през 2004 година и като за първи мач се оправи превъзходно, означи и три гола “, сподели за „ Петел “ наставникът на спартаклии Веселин Станков.



„ Бяхме без Владимир Няголов и Димитър Стоянов, само че се надявам за другия ни дуел, който е след две седмици, да са на линия. Задължително ще диря противник за контрола в идващите дни, защото не желая да губим темп. Прави усещане, че Шумен, Ловеч и Пирин Гоце (Делчев) бяха много дейни на трансферния пазар, само че аз съм удовлетворен от тима, с който разполагам и мисля, че ще имаме късмет против всеки, в случай че играем както можем “, добави Станков.

Голмайстори за Спартак: Йордан Попов – 9, Здравко Славов – 8, Мартин Тодоров – 5, Любомир Пенков, Велизар Филипов и Живко Димов – 3, Милен Жеков – 2, Евгени Панталеев – 1.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР