Снимка Фейсбук ГЕРБ, ЯмболВандалско посегателство на офис на ГЕРБ в

...
Снимка Фейсбук ГЕРБ, ЯмболВандалско посегателство на офис на ГЕРБ в
Коментари Харесай

ГЕРБ Ямбол: Вижте вандалското посегателство на офиса ни

Снимка Facebook ГЕРБ, Ямбол

" Вандалско посягане на офис на ГЕРБ в Ямбол ", разгласиха във фейсбук от локалната конструкция на партията. 

" Политическа партия ГЕРБ Ямбол изрично осъжда вандалския акт!

В нощта на 2 против 3 декември, към 3 часа, над офиса на Политическа партия ГЕРБ в Ямбол е осъществен вандалски акт. Офисът на ул. „ Търговска “ 2 е полят с запалима течност, евентуално бензин и разпален " - прецизират от там.

„ Политическа провокация, вандалщина или нещо друго ще открият органите на реда. Иззети са записите от камерите на постройката. Надяваме се, че причинителят или причинителите, както и подстрекателите и поръчителите, в случай че има такива, да бъдат бързо открити “, сподели след огледа ръководителят на Общинското управление на Политическа партия ГЕРБ Ямбол Александър Стойков.

Нанесени са вреди по постройката и входа на офиса. Той е даден на Политическа партия ГЕРБ за прилагане, като парламентарно показана партия. За наслада огънят не е съумял да навлезе във вътрешността в помещението и унищожи техника и съоръжение на партията. Председателят на Политическа партия ГЕРБ Ямбол, показа, че офисът се употребява интензивно и съвсем всяка вечер там се събират партийни членове и симпатизанти. Оглед на мястото и на вредите е осъществен от органите на Министерство на вътрешните работи и следствието. Иззети са материали. Случаят се проверява.

„ Политическа партия ГЕРБ Ямбол изрично осъжда този вандалски акт. И заявяваме, че сходни похищения опонират на правилата на правовата страна и връзките в нашето общество. Това за нас са неприемливи способи на дейности, по отношение на която и да е политическа конструкция “, сподели още Александър Стойков и добави „ Ако някой желае ГЕРБ да се опасява, това няма да стане. Ще продължим да работим за поетите задължения и реализирането им на локално равнище. “



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР