Снимка Фейсбук, Георги МарковГеорги Марков, депутат от гражданската квота на

...
Снимка Фейсбук, Георги МарковГеорги Марков, депутат от гражданската квота на
Коментари Харесай

Георги Марков: Българският парламентаризъм изпадна в тежка кома – не от коронавирус, а от раболепие и безгръбначност

Снимка Facebook, Георги Марков

Георги Марков, народен представител от гражданската квота на ГЕРБ и някогашен парламентарен арбитър, написа във Facebook: 18 декември 2020 година е печален ден за българския парламентаризъм.

Постът му продължава по този начин: " Преди време българският парламент извърши знамение, непознато за човечеството - извърши подаяние от непознато име и за непозната сметка. Днес обаче, в нарушаване на Конституцията, и макар тълкувателно решение на Конституционния съд от преди няколко месеца, ни направи " коледен подарък ".

Вече България има ВТОРИ основен прокурор. Той ще бъде по-главен от основния, тъй като ще го проверява. БАШ основен прокурор. Толкова самостоятелен, че не попада в никоя от управляващите по Конституцията на България. Българският парламентаризъм изпадна в тежка кома – не от ковид, а от раболепство и безгръбначност. Да угодим на венецианците, на марсианците и на съдиите на Сорос в Европейския съд по правата на индивида. Такова знамение нямаше и по руските времена, в които се споделяше, че телефонният ни уред със Съюз на съветските социалистически републики имаше единствено слушалка. Това доживяхме в клетата и бедна България – да разкриваме нови синекурни длъжности за хрантутници.

Приятели, няма да се спрат дотук, ще създадат и трети основен прокурор, който да проверява втория, по-късно четвърти, който да проверява третия и по този начин – прокурори до дупка. За европейската номенклатура и служители ние сме най-хубави, а унгарците – най-лоши. Ама на нас ни избяга Volkswagen, а при неприятния Орбан, преди два дни в град Кечкемет, Mercedes откри втори цех – този път, с изключение на за обичайни, за електрически автомобили. Ти да видиш – каква неправда!Какво да вършим?

Президентска република няма да можем да създадем – ще би трябвало Велико народно събрание, а и няма към този момент какъв да е президент, всички са оплюти. Един ангел имахме небесен и знаменит – Райна Кабаиванска, и него поставихме под подозрение. Монархия няма по какъв начин да станем – монархистите умряха, Царят е възрастен, а и тук би трябвало Велико народно събрание.Сега се сетих, че при единствения ми диалог с господин Тодор Живков при започване на 90-те години, той ми сподели какъв брой е бил впечатлен от Хелмут Кол и Западна Германия. Като на смешка, предложил на великия канцлер да ни осиновят. САМО ОСИНОВЯВАНЕ МУ Е МАЙКАТА. Прав е бил господин Живков– Германия е най-подходяща за осиновител. Да побързаме, че на госпожа Меркел й остават единствено 9 месеца за канцлер. Вместо да осиновява милиони ислямистки мигранти, да осинови милиони българи. Да бързаме, че в Германия се задава нов канцлер и началник на ХДС – немският Тръмп господин Фридрих Мерц.Приятели, извинявайте за откровението, но Бойко подреди да имаме ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ СИ. Бъдете здрави! "

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР