Снимка Фейсбук/ФК Спартак ВарнаЕдин от най-добрите футболисти на Спартак през

...
Снимка Фейсбук/ФК Спартак ВарнаЕдин от най-добрите футболисти на Спартак през
Коментари Харесай

Янчо Андреев: Спартак има нужда от нови футболисти

Снимка Фейсбук/ФК Спартак Варна

Един от най-хубавите футболисти на Спартак през сезона - Янчо Андреев, даде изявление за страницата на варненския клуб във фейсбук.

Поместваме го без редакторска интервенция.

- Поздравяваме целия тим за страхотната игра и безапелационната победа против тима на Нови Пазар! Поздравяваме те и за наградата " Най-добър състезател "!

- Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен!

- Поредно преодоляно предизвикателство и крачка към първото място. Всички в тима ли са здрави?

- Да, всички са здрави и се приготвят за идния мач.

- Доминирахте през целия дуел и създадохте страхотни положения и игрови моменти. Това ли е играта на " Спартак "?

- Изиграхме сносно тактически мача, владеехме топката от самото начало, създадохме много положения пред противниковата врата, бяхме спокойни и знаехме, че ще отбележим гол. Да, това е играта на " Спартак "

- Все по-ясно си проличава налагания от треньора атакуващ жанр на игра, на който другите тимове не съумяват да противодействат. 90 мин. атакувате, какъв брой по-сериозни може да са оборотите, на които да играете?

- Стремим се всеки мач да изпълняваме тактическите инструкции на треньора - да владеем топката, да преобладаваме през целия мач и да даваме максимума от опциите си. Някой път се получава, различен път не, само че по тази причина е забавен футболът. Стремим се с всеки мач да ставаме все по-добри, постоянно има какво да се желае.

- Предстои, може би, най-важният мач за вас, доста тежко посещение на " Черноморец " (Балчик). С какви упоритости ще пътувате към Балчик?

- Не считам, че е най-важният мач, само че е следващият, в който би трябвало да се раздадем оптимално, както до момента. Не разделяме мачовете на значими и маловажни. Уважаваме всеки един съперник. Във всеки мач сме окуражени да покажем най-хубавото от себе си и най-после да се поздравим с триумф.

- Ще съумеете ли да доминирате и в дуела против директния съперник за първото място?

- Ако изиграем мача вярно и не прибързваме, считам, че ще се поздравим с триумф.

- Паузата сред двата кръга ще ви помогне или попречи в подготовката за идната среща?

- Не е прелестно две седмици да няма мачове - губи се игровия темп, само че не считам, че ще окаже някакво въздействие върху нашата игра.

- Този дуел ли ще е решаващият за крайното класиране и ще бъдете ли извънредно стимулирани за триумф или и равния резултат е задоволителен?

- Не мисля, че този мач ще е решителен за крайното класиране. Мач, като всеки различен, не му отдаваме изключително значимо значение. Относно мотивацията - тя постоянно е налице, ще си проличи и в този дуел.

- Очаквате ли доста почитателите да ви поддържат за следващ път в Балчик?

- Нашите почитатели са с нас на всички места, сигурно ще дойдат много хора да ни поддържат. Радвам се, че към този момент това е допустимо.

- При триумф над Балчик ще сте закономерни първенци на Североизточна " В " група по безапелационен метод. Готов ли е отборът за " Б " група?

- Не обичам да си върша криви сметки. Ядрото го има, само че несъмнено тима има потребност от нови момчета. Работата занапред стартира за нас. Дали сме подготвени? Съвсем скоро ще разберем.

- Пожелаваме ви здраве и доста триумфи на всички футболисти и треньори!

- Благодаря! И вие бъдете здрави!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР