Снимка Фейсбук/Димитър ДимитровБащата на Христо Христов изрази задоволство от петото

...
Снимка Фейсбук/Димитър ДимитровБащата на Христо Христов изрази задоволство от петото
Коментари Харесай

Бащата на Христо Христов: Гордея се с моя син

Снимка Фейсбук/Димитър Димитров

Бащата на Христо Христов изрази удовлетворение от петото му място в категория до 109 кг при дебюта на Олимпийски игри в шампионата по повдигане на тежести. 

 

" Гордея се с представянето на моя наследник. Та той е въпреки всичко на 20 години, а в неговата категория огромните тежести се подвигат, когато станеш на 25 години. Ицо подвигна това, което чаках. Жалко, че не съумя в третия опит в изхвърлянето, другояче щеше да вземе бронз. За третия опит в изтласкването не скърбя, мисля, че имаше фаул и не желая да влизам в полемики със съдиите ", съобщи за " Петел " Димитър Димитров, който е някогашен щангист.

" Има доста надпревари пред Ицо, а единствено след три години идва нова Олимпиада. Важното е да е жив и здрав, да няма травми. Но в този момент е най-важно да го посрещнем в петък, да го поздравим за добре свършената работа и да му се радваме ", сподели още Димитър Димитров.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР