Снимка Фейсбук, Бойко БорисовЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разказа виц

...
Снимка Фейсбук, Бойко БорисовЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разказа виц
Коментари Харесай

Борисов заплаши: Януари оставате без пенсии, защото подкрепяте диктатора Радев

Снимка Facebook, Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов описа анекдот за радио „ Ереван “. Той взе участие в заседание на женската организация на партията в Пловдив, както се видя от живо лъчение в профила му във " Facebook ".

На форума участва и Невяна Митева – номинирана за вице на кандидат-президента проф. Анастас Герджиков, написа

Попитали радио „ Ереван “: Кога в България ще стане по-добре?

Радио " Ереван " дало отговор: Вече бяхте.

Този анекдот описа Борисов и то два пъти. След което предизвести народа, че в този момент щял да понесе последствията от ръководството на Румен Радев.

Бойко Борисов разкритикува остро служебните държавни управления на Стефан Янев и посочи какъв брой добре се управлявало при ГЕРБ. 

" И когато кандидат-президентската двойка, - ви апелирам, тъй като вие сте подкрепени, не сте издигнати от нас, - ви питат за поддръжката от ГЕРБ, да кажете " да, в 30-годишната ни история няма партия, построила и направила толкоз за България. " Нито Българска социалистическа партия, нито Костов, нито царят! Това са обстоятелствата. Най-доброто председателство на Европейския съюз, провеждано последните години, в България, метрото - 3 милиардна инфраструктура, автомагистрали, пречиствателни станции, фабрики, приходи - нагоре. Всичко. Рекорд във всичко. Рекорден БВП. " Това сподели Борисов на седящата до него кандидат-президентка. 

Той разгласи и че при ръководството на ГЕРБ България се справила най-добре с финансовата рецесия, обвързвана с Гърция, миграционната рецесия и с ковид-кризата. 

Борисов се обърна към пенсионерите, като изясни, че били излъгани от служебния кабинет, че ще получат със 120 лева по-големи пенсии. 

" Излъгаха ли ви - излъгаха ви. Сега ви споделям - ще ви излъжат и януари ще останете без пенсии, в случай че продължите да подкрепяте диктатора (явно засяга Румен Радев - б.а.). Това мога да се обзаложа с всеки ", отсече Бойко Борисов. 

Той разкри, че още веднъж ще е кандидат-депутат и отново ще е лидер на листата на ГЕРБ в Пловдив-град. Дани Каназирева щяла да води в Пловдив-област. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР