Снимка Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов бе изкаран извън нерви във Виена.Чуждестранни

...
Снимка Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов бе изкаран извън нерви във Виена.Чуждестранни
Коментари Харесай

Борисов към чужди медии във Виена: Свободата на словото в България е толкова свободна, колкото в другите държави

Снимка Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов бе изкаран отвън нерви във Виена.Чуждестранни медии ядосаха Бойко Борисов на срещата в Австрия, на която шест страни разискват проблемите с разпределението на имунизациите. Журналистите зададоха въпрос обсъждал ли е австрийският канцлер Себастиан Курц с премиера Борисов, като част от Европейската национална партия, тематиката за свободата на медиите.

Умело канцлерът Себастиан Курц отклони тематиката, като акцентира, че са се събрали, с цел да обсъдят проблемите с доставките на ваксини, като по-късно продължи изявлението си в тази посока.

В същото време министър-председателят Борисов дефинира въпроса като неточен.

„ Най-големите малките екрани се държат от задгранични компании. Нова телевизия беше закупена от Юнайтед. BTV се държи от чешки жител “, акцентира българският министър-председател.

По думите му свободата на словото била толкоз свободна, колкото в другите страни.

Премиерът предложения задграничните публицисти у нас на 6 април, с цел да обсъдят резултатите от изборите, изтъквайки, че досега е спечелил над 10, написа frognews.bg.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР