Снимка Фейсбук, БорисовПремиерът в оставка Бойко Борисов, който беше опериран

...
Снимка Фейсбук, БорисовПремиерът в оставка Бойко Борисов, който беше опериран
Коментари Харесай

Борисов е в болницата, да не го чакат в Народното събрание утре

Снимка Facebook, Борисов

Премиерът в оставка Бойко Борисов, който беше опериран по неотложност в понеделник, откакто получи контузия при игра на футбол, заяви, че на следващия ден би трябвало да бъде изписан от болничното заведение, пише 

От думите му стана ясно, че няма да се яви в Народното събрание, с цел да бъде изслушан по Плана за възтановяване. На рецензиите на политическите си съперници, че го е боязън да отиде в Народното събрание, той отговори по този начин:

" Просто от истерични дами, от такива злобни дами, а те всичките се събраха там - и Таня, и Капон, и Мая, и Корнелия, и още има един-двама мъже като тях - истерични, не принася нищо на страната. Ако нещо щеше да способства - да отида, само че те желаят да викат и да създадат патаклама в Народното събрание. Защото те не желаят да четат. Планът е показан, проектът е създаден, проектът е подаден, проектът има индивиди, които незабавно са подготвени да им го обяснят ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР