Снимка Фейсбук37-годишен кърджалиец се оказа турски гражданин без да е

...
Снимка Фейсбук37-годишен кърджалиец се оказа турски гражданин без да е
Коментари Харесай

Одисеята на Ивайло: 12 г. турчин, без да е стъпвал там!

Снимка " Facebook "

37-годишен кърджалиец се оказа турски жител без да е стъпвал в югоизточната ни съседка. Ивайло Коджабашев научил, че по документи не е жител на България преди дни откакто брачната половинка му подала документи за детски в обществено подкрепяне в Кърджали, споделя dnes.bg.

От службата й споделили, че няма право на финансовата помощ, тъй като брачният партньор й живее в югоизточната ни съседка, написа " 24 часа ".

" Никога не съм стъпвал в Турция, нямам даже чуждестранен паспорт, а по документи излиза, че от 12 години пребивавам там “, недоумява Ивайло Коджабашев.

Той добави, че в никакъв случай не е губил или не са му крадени персонални документи. Преди 3 години кърджалиецът е подменил персоналната си карта, а преди 4 месеца от КАТ в Кърджали му издали шофьорска брошура без проблем.

" Надявам се, че е позволена техническа неточност, която бързо да бъде поправена бързо ", сподели Ивайло Коджабашев. Той се надява, че няма да загуби детските за двете си деца поради немарливостта на някой служител.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР