Снимка: Facebook/Виждам те КАТ - Варна В същото време четири

...
Снимка: Facebook/Виждам те КАТ - Варна В същото време четири
Коментари Харесай

Горящ камион затвори АМ Хемус, 7 катастрофи блокираха трафика в Бургаско

Снимка: Facebook/ " Виждам те КАТ - Варна "

В същото време четири верижни произшествия затрудняват придвижването по автомагистрала " Тракия " в региона на Община Камено, а други 3 са станали на изходите на Бургас към Варна и Созопол, както и в региона на отбивката за парк " Росенец ", заяви за Dir.bg представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Цветелина Рандева. 

Снимка: Велизара Маринова

Пътят от Бургас към Созопол бе блокиран в продължение на близо час. Във всички сектори с произшествия има големи тапи. Няма потърпевши, верижните сблъсъци са единствено с материални вреди. Най-вероятните аргументи за тях са неспазена отдалеченост и несъобразена с пътната конюнктура скорост.

Снимка: Велизара Маринова

Двама души са починали, а 23 са ранени при 21 тежки произшествия в страната през миналото денонощие, заяви Министерство на вътрешните работи. В София има две тежки и 29 леки пътни катастрофи. Един човек е умрял и един е ранен.

От началото на месеца тежките произшествия са 496, с 41 починали и 659 ранени.

От Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) предизвестяват водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост по път I-8 Калотина - София в региона на кръстовището за град Божурище. В региона се правят краткотрайни ремонтни действия по общинския път и свиване на едната лента на път I-8. Трафикът се контролира посредством пътна сигнализация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР