Снимка ЕвропарламентШефът на ЕК разкри нещо много важно за ваксинационния

...
Снимка ЕвропарламентШефът на ЕК разкри нещо много важно за ваксинационния
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен: Ваксинационният паспорт ще бъде въведен скоро

Снимка Европарламент

Шефът на Европейска комисия разкри нещо доста значимо за имунизационния паспорт. Както е известно, в негова поддържа се изрекоха доста европейски водачи.  Идеята за основаването на имунизационен паспорт е все по-близо. След напън от държавните и държавни ръководители на Европейски Съюз по време на Европейския съвет в четвъртъки и петък, ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен разгласи през днешния ден, че още този месец ще показа проектозакон за новия паспорт, който се чака да бъде напълно цифров. Именно посредством него притежателите му ще могат да потвърдят, че са били ваксинирани с една от имунизациите против COVID-19, позволени от Европейски Съюз.

,Какво тъкмо ще съставлява така наречен зелен цифров паспорт ще разбираем още този месец, когато ще представим проекта``, съобщи Урсула фон дер Лайен посредством видеоконферентна връзка. По думите ѝ по този метод ще бъдат основани " зелени " коридори за трансгранично пътешестване в Общността.

Целта е имунизираните против COVID-19 жители да показват документ, че са имунизирани, който документ да бъде извънредно комплициран за подправяне, добави ръководителят на Европейска комисия, представена от онлайн изданието 20minutos.

Очаква се във въпросния документ да бъдат включени персоналните данни на лицето, информация за имунизацията, която му е сложена, и организацията, от която е публикуван документът, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР